Jimny який краще будь-якої 300-ки

Jimny який краще будь-якої 300-ки

Suzuki Jimny і без доробок може проїхати в таких місцях, куди не поткнуться однокласники, а з комплектом від німецького ательє Delta 4×4 та швейцарської компанії Avus Auto претендує на титул короля офф-роуду.

Delta 4×4 та Avus Auto випустять партію з дванадцяти незвичайних «Джимні». Фахівці Avus підготували для компактних позашляховиків портальні мости та примусові блокування диференціалів, тюнери з Delta 4×4 взяли на себе ліфт підвіски та роботу з модернізації інших елементів. Встановлено 18-дюймові колеса, регульовані амортизатори з виносними резервуарами та шини АТ від BFGoodrich. У результаті кліренс у нижній точці виріс зі стандартних 21 до 40 сантиметрів, а автомобіль набув грізного вигляду.

Як «допи» доступна тритонна лебідка і трубчастий захист переднього бампера. Ще можна замовити міцний багажник на дах, додаткові прожектори, шноркель для штурму водних перешкод, а також ґрати на фари та вікна. Для демонстрації варіативності оснащення учасники проекту підготували два Jimny у різних конфігураціях. При цьому двигун незалежно від виконання залишається стоковим – це бензинова «четвірка» K15B об’ємом 1.5 л на 102 к.с. і 130 Нм у поєднанні з 5-ступінчастою «механікою» або 4-ступінчастим «автоматом».

Готова машина коштує не менше 56 тисяч євро, а з додатковими захистами та багажником на даху ціна «під ключ» піднімається до 65 тисяч. Для порівняння, у Німеччині за 58 тисяч євро можна купити Jeep Wrangler Rubicon, а за 54 тисячі – Land Rover Defender.